“ PROGRESSIE MAAKT DEEL UIT VAN HET PROCES.“

SUSTAINABILITY IN MOTION

Fiets in stijl zonder in te leveren op kwaliteit en duurzaamheid! Verbeter je fietsstijl met ons assortiment moderne en duurzame fietsaccessoires. Urban Proof levert topkwaliteit en stijl, zodat je er scherp uitziet of je nu door de stad rijdt, naar je werk pendelt of de natuur verkent. Neem geen genoegen met saaiheid als je kunt rijden met attitude. Upgrade nu!

We willen anderen inspireren door ons niet alleen te richten op duurzaamheid, maar ook door iets terug te geven. We doen dit door B Corp™ gecertificeerd* te zijn, gerecyclede materialen te gebruiken in onze producten, duurzame goederen te creëren en 5% van de winst van onze Recycled Collection te doneren aan LOVE. NOT WASTE. Doe mee met onze missie om een verschil te maken en er nog goed uit te zien ook.

626.240 FLESSEN GERECYCLED DOOR ONZE GERECYCLEDE TASSEN COLLECTIE

15 OPRUIMACTIES, 400 VRIJWILLIGERS,
600KG ZWERFVUIL VERZAMELD!

RUIM OP en RECYCLE

ONDERSTEUNING OPRUIMACTIES

Maak je handen vuil en doe mee aan het goede doel! 5% van de opbrengst van onze Recycled Collection gaat rechtstreeks naar Love. Not Waste. Zij zijn de milieustrijders die onze kusten in Nederland schoonmaken. Laten we samen meer doen dan alleen duurzame materialen kiezen. Laten we actie ondernemen en de rotzooi opruimen die we hebben gemaakt. Maak een verschil en help de planeet te redden, één stuk afval per keer.

GERECYCLEERDE MATERIALEN

Bij ons draait alles om het maken van een gedurfde statement en tegelijkertijd iets terugdoen voor de planeet. Onze tassen zijn niet alleen stijlvol en praktisch, maar ook gemaakt van gerecyclede plastic flessen en katoenen canvas. Onze missie is om transportafval te verminderen door middel van innovatief design, zodat jij je goed kunt voelen over het minimaliseren van je impact op het milieu. Ga met ons mee op deze duurzame reis.

DUURZAME PRODUCTEN

Op zoek naar stoere spullen die niet duur zijn? Kijk dan niet verder dan onze nieuwste productlijn, ontworpen met duurzaamheid en betaalbaarheid in gedachten. Onze collectie doorstaat elke storm – van hevige stortbuien tot vlagerige wind – zonder in te boeten aan stijl of kwaliteit. Trek je uitrusting aan en trotseer de elementen in stijl.

B CORP SCORE 86.1

*URBAN PROOF is een merk van U+
Een Certified B Corporation™

KLAAR OM MEE TE DOEN AAN DE REVOLUTIE? We zijn er trots op dat we deel uitmaken van een beweging die succes definieert als meer dan winst alleen. Het bedrijf achter Urban Proof is U+. Als bedrijf is U+ sinds 2022 een ‘Certified B Corporation™’. Ons doel is om van de wereld een betere plek te maken. B Corp™ is een beweging die opkomt voor hogere sociale en milieunormen, transparantie en verantwoordelijkheid in alle aspecten van ons bedrijf. Laten we samen een verschil maken.

“ RIJD MEE EN MAAK SAMEN MET ONS EEN ECHTE IMPACT. “