en / nl

Over ons

Het merk

Ontworpen & Getest in Amsterdam

URBAN PROOF is gevestigd in Amsterdam. Hier heeft echt iedereen een fiets. En ondanks dat het weer niet altijd meewerkt, is onze fiets meestal onze beste vriend. Om \'s ochtends door het Vondelpark naar werk te fietsen, samen met alle andere slaperige Amsterdammers, of om taxi kosten te besparen na het uitgaan: onze fiets staat altijd voor ons klaar. Wij vonden dat het tijd was om wat terug te doen, dus hebben we een complete collectie ontworpen met alle fiets accessoires die je je maar kunt voorstellen. Van grappige tot onmisbare items, maar altijd met liefde gemaakt, door echte fiets experts. En laten we eerlijk zijn: iedereen kan wel een beetje liefde gebruiken in zijn leven!


Prijs, kwaliteit, ontwerp

Wat maakt ons anders dan anderen? Voor ons betekent een goed ontwerp niet alleen dat een product er goed uitziet, maar dat het ook echt goed is. Een lange levensduur is net zo belangrijk voor ons als onze dessins, dus kwaliteitsmaterialen zijn altijd de basis van alles wat we maken. We willen mensen een glimlach bezorgen door mooie producten met een hoge kwaliteit aan te bieden voor een goede prijs. Ontworpen om je dag net dat beetje beter te maken. Dat is waar we naar streven en wat we altijd in gedachten houden, tijdens elke fase van het ontwikkelingsproces. Onze items zijn voor iedereen.


De geschiedenis

URBAN PROOF is geboren uit een samenwerking tussen Dutch Perfect, een jarenlange specialist in het ontwikkelen van fietsbanden, en U+ Creative Concepts, een jong concept-ontwikkelingsbureau met een voorliefde voor fietsen. Samen zagen zij het grote potentieel voor een nieuw label met fiets accessoires, in een markt waar er maar weinig concurrenten zijn die uniek en onderscheidend zijn voor een goede prijs.


Dutch Perfect

Dutch Perfect is gespecialiseerd in het ontwikkelen en verhandelen van fietsbanden en fiets gerelateerde producten. Het bedrijf is in 1986 opgericht door Mr. Hunneman. Naar aanleiding van een lekke band is hij gaan pionieren op het gebied van anti lek voorzieningen in de fietsband. Intussen is het bedrijf uitgegroeid tot een bekende speler in de markt, zowel nationaal als internationaal.
www.dutchperfect.eu


U+ Creative Concepts

U+ Creative Concepts is een concept-ontwikkelingsbureau met een achtergrond in retail. Ze kennen als geen ander de markt, zien welke trends belangrijk zijn, op welke trends je als producerende retailer moet inspelen, en vertalen dit door naar een tastbaar product. Op project basis helpt het bedrijf haar klanten met het ontwikkelen van nieuwe of vernieuwende assortimenten en retail concepten, op elk niveau van het proces (styling, assortiment strategie, prijsstrategie, verpakkingen etc.).
www.uplusconcepts.nl


logo-normallogo-normallogo-largelogo-large